Back to All Events

Silta Café - multicultural meeting place

  • Kumpulan kylätila 31 Intiankatu Helsinki, 00560 Finland (map)

(for english, scroll down) 

Haluatko tavata uusia ihmisiä? Kiinnostaako liikunta, tanssi ja musiikki? Maistuisiko herkuttelu hyvässä seurassa?

Jos vastaat kyllä, Silta Café on juuri oikea paikka! Se on kuukausittainen kohtaamispaikka Kumpulan kylätilassa, johon ovat tervetulleita nuoret ja ikuisesti nuoret, lapset ja aikuiset, miehet ja naiset, pitkät ja pätkät eli IHAN KAIKKI!

Ohjelmassa on ensin afrobrasilialaista capoeiraa, tanssia ja musiikkia (ota mukaan mukavat vaatteet). Sen jälkeen nautiskelemme herkkuja rupattelun lomassa. Tapaamiset järjestetään 24.9., 29.10., 26.11. ja 17.12. Osallistuminen EI MAKSA MITÄÄN!

Sanaa saa levittää vapaasti, mutta tilan rajallisuuden vuoksi pyydämme etukäteisilmoittautumisia sähköpostilla osoitteeseen: info@tamborvivo.org

Tervetuloa - Welcome!

-org. Kulttuuriyhdistys Tambor Vivo ry (tapahtumaa tukee Moniheli ry ja RAY)
__________________________________________________
Do you feel like meeting new people? Are you interested in excercise, dance and music? How about some snacks and sweet in a great company?

If you answer yes, Silta Café is right place for you! It is a monthly multicultural meeting place in Kumpulan kylätila where EVERYBODY is welcome (also children)! 

We start the meeting with some activity such as afrobrazilian capoeira, dance and music. After that we´ll have something delicious while chatting with each other. The meetings will take place on 24.9., 29.10., 26.11. ja 17.12. and they are totally FREE of charge!

Please spread the word, but the space is limited, so we ask for registrations before hand by e-mail to info@tamborvivo.org. 

Tervetuloa - Welcome!

-org. Cultural association Tambor Vivo (funded by Moniheli ry and RAY)